Welke opleidingen bieden wij?

social-learning

Wft Basis

De opleiding Wft basis is uitermate geschikt wanneer medewerkers meer willen weten over klantcontact en complexe financiële producten. Bovendien maakt De Wet op het financieel toezicht (Wft) het voor alle financieel adviseurs noodzakelijk een basisopleiding te volgen. De Wft-basis opleiding van Wft Academy is gericht op het praktisch toepassen van kennis en het behoud daarvan. De opleiding wordt aangeboden door middel van zelfstudie of een combinatie van zelfstudie en klassikale bijeenkomsten, afhankelijk van het niveau van de deelnemers.

onderwijskundig-advies

Wft Zorgverzekeringen

De opleiding Wft Zorgverzekeringen van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Zorgverzekeringen. Tijdens de opleiding Wft Zorgverzekeringen verdiepen deelnemers zich in de financiering van medische zorg in Nederland door middel van verzekeringen en voorzieningen. Ook krijgen deelnemers inzicht in het sluiten en beheren van zorgverzekeringen. In deze opleiding wordt daarnaast aandacht besteed aan de schadebehandeling bij borgverzekeringen en medische zorg in EU- en verdragslanden. Na deze opleiding beschikken deelnemers over de vaardigheden en competenties om een correct adviesgesprek omtrent collectieve en individuele zorgverzekeringen te voeren.

detachering

Wft Schadeverzekeringen Particulier

De opleiding Wft Schadeverzekeringen Particulier van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Schadeverzekeringen Particulier. Tijdens de opleiding Wft Schadeverzekeringen Particulier leren deelnemers de wensen van particuliere klanten met betrekking tot schadeverzekeringen in kaart te brengen en te analyseren. Deelnemers leren hierbij een vertaling te maken naar verzekeringsoplossingen. Na deze opleiding beschikken deelnemers over de vaardigheden en competenties om succesvol te adviseren en te bemiddelen bij de verkoop van particuliere schadeverzekeringen. Daarnaast zijn deelnemers in staat wijzigingen in de situatie van particuliere klanten te vertalen naar wijzigingen in hun verzekeringspakket en hen bij schade correct bij te staan.

opleidingshuis

Wft Schadeverzekeringen Zakelijk

De opleiding Wft Schadeverzekeringen Zakelijk van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Schadeverzekeringen Zakelijk. Tijdens de opleiding Wft Schadeverzekeringen Zakelijk leren deelnemers de risico’s voor wensen van zakelijke klanten met betrekking tot schadeverzekeringen in kaart te brengen en te analyseren. Deelnemers leren hierbij een vertaling te maken naar verzekeringsoplossingen. Na deze opleiding beschikken deelnemers over de vaardigheden en competenties om succesvol te adviseren en te bemiddelen bij de verkoop van zakelijke schadeverzekeringen. Daarnaast zijn deelnemers in staat wijzigingen in de situatie van zakelijke klanten te vertalen naar wijzigingen in hun verzekeringspakket en hen bij schade correct bij te staan.

rapportage

Wft Hypothecair Krediet

De opleiding Wft Hypothecair Krediet van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Hypothecair Krediet. De opleiding Wft Hypothecair Krediet richt zich op het toepassen van relevante wet- en regelgeving en het kredietverleningsproces. Deelnemers leren de wensen en behoeften van hypotheekaanvragers te inventariseren en succesvol te adviseren/bemiddelen bij de verkoop van hypothecair krediet conform de eisen van Wft. Na deze opleiding kunnen deelnemers de haalbaarheid van een aanvraag goed beoordelen, afgestemd op de specifieke financiële positie van de aanvrager.

blended-learning

Wft Consumptief Krediet

De opleiding Wft Consumptief Krediet van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Consumptief Krediet. Tijdens de opleiding Wft Consumptief Krediet leren deelnemers de wensen en behoeften van kredietvragers te inventariseren, rekening houdend met hun persoonlijke omstandigheden. De deelnemers verdiepen zich in het adviseren en bemiddelen bij de verkoop van consumptief krediet conform de eisen van de Wft en leren de haalbaarheid van een aanvraag te beoordelen. Na het volgen van deze opleiding kunnen deelnemers de voor consumptief krediet relevante wet- en regelgevend toepassen. Daarnaast hebben deelnemers goede kennis van het kredietverleningsproces.

rapportage

Wft Inkomen

De opleiding Wft Inkomen van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Inkomen. Tijdens opleiding Wft inkomen leren deelnemers wat de rechten en plichten zijn van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast leren deelnemers de inkomensrisico’s van zelfstandige ondernemers en de DGA bij ziekte en arbeidsongeschiktheid te inventariseren en analyseren. Deelnemers leren op basis van een klantprofiel een advies uit te brengen voor collectieve en individuele inkomensverzekeringen. De opleiding Wft Inkomen wordt aangeboden door middel van zelfstudie of een combinatie van zelfstudie en klassikale bijeenkomsten, afhankelijk van het niveau van de deelnemers.

kennistoetsen

Wft Pensioenverzekeringen

De opleiding Wft Pensioenverzekeringen van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Pensioenverzekeringen. Tijdens de opleiding Wft Pensioenverzekeringen leren deelnemers de financiële positie en doelstellingen van een onderneming in kaart te brengen en te analyseren. Na deze opleiding beschikken deelnemers over de vaardigheden en competenties om een correct adviesgesprek omtrent pensioensvoorzieningen te voeren.

e-learning

Wft Vermogen

De opleiding Wft Vermogen van Wft Academy bereidt deelnemers uitstekend voor op het officiële Wft-examen Vermogen. De opleiding Wft Vermogen richt zich op de deskundigheidsbevordering die nodig is voor het adviseren van klanten op het gebied van vermogensopbouw en nabestaanden- en oudedagsvoorzieningen. Na deze opleiding beschikken deelnemers over de vaardigheden en competenties om een correct adviesgesprek te kunnen voeren.

Neem contact op

De gemiddelde studielast van onze opleidingen is 60 uur, geheel op maat aanpasbaar.

Onze klanten

Om items toe te voegen kies je ``Portfolio`` in het menu aan de linkerzijde.
Professional Bankers
Professional Bankers
Custom Connect
Custom Connect
YoungCapital
© Copyright WFT Trainingen 2017
Design door: WFT Academy | Realisatie: Euforiedesign