Leren voor het Wft-certificaat makkelijker en leuker maken?

Op 1 januari 2014 is het nieuwe Wft-vakbekwaamheidsstelsel ingevoerd. Adviseurs in de financiële sector die na 1 januari 2014 één of meer beroepskwalificaties willen verkrijgen moeten voor 1 januari 2017 voldoen aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen.

 

Wft academy biedt flexibele en succesvolle Wft opleidingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van een adaptieve leervorm. Zo borg je kennis, vaardigheden, houding & gedrag, maar ook de nazorg van een opleidingstraject. Bijvoorbeeld middels onze SmartTrainer of een persoonlijke kenniscoach.

Wat zijn de mogelijkheden?

animaties

E-learning

Alle lesstof staat in een overzichtelijk online leerpad. Studenten beginnen de zelfstudie met een test-je-kennis en doorlopen een leerroute die aansluit op hun voorkennis en leerdoelen. De leeromgeving geeft volop ruimte om de Wft-leerstof te doorgronden met oefenvragen en proefexamens. Voortgang is inzichtelijk via een persoonlijk dashboard. En natuurlijk stellen studenten op elk moment hun vraag aan een van onze trainers!

apps-mobile-learning

Smarttrainer

De Smarttrainer is een slimme app die de ideale voorbereiding biedt op elke Wft-examen. Tijdens de opleidingsperiode krijgen studenten elke dag oefenvragen aangereikt. De vragensets zijn persoonlijk en volledig afgestemd op het kennisniveau van elke student. Handig voor onderweg in de trein of ’s avonds op de bank. Natuurlijk kunnen studenten onbeperkt nieuwe vragensets oefenen. De perfecte training vlak voor het Wft-examen.

animaties

Virtual Classroom

Live contact maakt bewezen een groot verschil in de slagingskans van elke student. Kleine groepen, uiteenlopende beschikbaarheid of grote reisafstanden maken het organiseren van een klassikale workshop soms uitdagend. De virtual classroom biedt dan uitkomst! Interactieve workshops te volgen vanaf elke laptop met internetverbinding. In onze virtual classroom wordt de student flink aan het werk gezet. In virtuele groepjes een opdracht uitwerken, lesstof aan elkaar uitleggen, games spelen op ons digibord: ook in de virtuele klas is stilzitten geen optie.

social-learning

E-coaching

Op weg naar het examen, na vele uren zelfstudie, hebben veel studenten een aantal prangende vragen en lastige kwesties die ze het liefst met een trainer bespreken. Een e-coachingssessie van 1 uur is een perfecte manier om met 1-op-1 aandacht een individuele student de laatste hordes over te helpen.

gamification

Wft-game

De meest innovatieve, uitdagende en enerverende leervorm voor Wft-opleidingen: de Wft-Game.
Maak je eigen avatar, speel levels door je Wft-kennis in te zetten, daag je mede-studenten uit met Wft-battles, win batches door proefexamens te maken en word de grote winnaar van de Wft-Game! Voor groepen studenten die een stok achter de deur kunnen gebruiken, maakt de Wft-game het absolute verschil. Studeren voor een Wft-examen is nog nooit zo leuk geweest.

train-de-ontwikkelaar

Workshops

Met hun bevlogenheid en enthousiasme maken onze Wft-trainers van elke workshop een dynamische en leerzame leeractiviteit. Actief aan de slag met de lesstof: met veel verschillende opdrachten en spelelementen word elke student uitgedaagd om de lesstof beter te begrijpen en beheersen. Onze trainers kennen alle ins en outs van Wft en zien het als uitdaging om de complexe (en soms gortdroge) materie aan jou zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Bij ons geen colleges en urenlange luistersessies: het leerproces van de student staat in elke training of workshop centraal.

Neem contact op

Onze klanten

Om items toe te voegen kies je ``Portfolio`` in het menu aan de linkerzijde.
Professional Bankers
Professional Bankers
Custom Connect
Custom Connect
YoungCapital
© Copyright WFT Trainingen 2017
Design door: WFT Academy | Realisatie: Euforiedesign